sâmbătă, 15 noiembrie 2014

     Atenție la ștampila de vot, să nu vă înțepați!


     Campania electorală a luat sfârșit, dar tam-tamul și nelipsitul circ pe care politica promovată de "trandafirii nemuritori" nu va apune. Indiferent că va ieși președinte  Mr. "Copy-Paste" sau Iohannis, canalele de propagandă cu parfum de trandafir, sau cele care au reactii alergice la aceste "flori" vor continua să ne aburească folosind subiecte mai mult sau mai puțin înflorite, inventate, etc.

      Mâine cu siguranță voi merge la vot, vă sugerez și vouă să faceți același lucru, incluzând în mica plimbare de duminică, o scurtă vizită la secția de vot. Și dacă tot faceți plimbarea până la secția de vot, aveți grijă cum mânuiți ștampila, să nu carecumva să vă înțepați în vreun spin de trandafir. Nu vă temeți, nu veți simți pe loc nimic, dar mai târziu să nu vă doară carecumva capul sau altceva...fiindcă veți ajunge la spital...la spitalul închis de Mr. "Copy-Paste". Și dacă tot am deschis acest subiect, îmi fac curaj și o să mai expun căteva argumente care după părerea mea arată faptul că locul trandafirilor este cel mult în vază și nicidecum în fruntea unui popor.

       Din ce am văzut pe la circul televizat, marea mafie...pardon...biserica a săvârșit slujbe pentru a-l susține pe Mr. "Copy-Paste" în campanie, au împărțit pliante în care scria "Votați Victor Ponta" cu adăugirea că Iohannis nu este creștin, folosind acest lucru pentru a manipula mintile spălate ale batrânilor, manipulare murdară și josnică folosită doar cu scopul de a ajunge în fruntea unui popor care și așa este vlăguit, dar care după parerea lui Mr. "Copy-Paste" poate suporta mai mult pentru că deocamdată o duce bine.

      Dacă tot este așa de creștin Mr. "Copy-Paste", care este explicația faptului că acesta s-a cununat în China cu Daciana, fără să jure pe Evanghelie? Cât de creștin este omul care își părăsește soția însărcinată în șase luni, fugind cu o altă femeie, doar pentru simplul fapt că are avere, iar tatăl acesteia are influență. Cum pot mafioții...pardon...preoții care au făcut slujbe, să susțină acest om care nu este demn de religia pe care domniile lor o propovăduiesc (a se citi promovează).
      Bun, la capitolul religie ne-am lămurit, Mr. "Copy-Paste"=0.

      Cum tot a cărat servietele cu bani...pardon, acte și dosare ale lui Adrian Năstase, Ilie Sârbu, Viorel Hrebenciuc, Miki Șpagă, și alții, Mr. "Copy-Paste" a căpătat o poftă fenomenală de avere și de lux. Dacă tot a învățăt de la Adrian Năstase ce e viața de borfaș, Mr. "Copy-Paste" a început să adune mașini de lux, case, terenuri în București, dar și în Valea Prahovei, toate acestea fiind trecute pe numele nevestei, că doar românul e prost și nu înțelege cum se mișcă treaba. De parcă bieții bugetari nu știu că din două salarii la stat (Mr. "Copy-Paste" și soția fiind în slujba statului) de abia îți acoperi cheltuielile și mai cumperi și tu câte ceva de mâncare, dar vai, dacă ești Mr. "Copy-Paste" poți da deoparte și pentru lux, că doar "avem creștere economică".

      Să mai continui? Să nu mai continui? Hai că mai am ceva de spus, și anume faptul că Măria Sa, Mr. "Copy-Paste", era cel mai mare și mai tare doctor în ale dreptului, crezând că nimeni nu știe ca a obținut acest titlu printr-o hoție, ba mai grav decât atât, a declarat că dacă se va dovedi că a copiat, va demisiona din funcția de premier. Ei bine a primit un "2, stai jos! " pentru procentajul de plagiat incredibil de mare pe care îl avea în teza de doctorat, iar acum pe cine avem premier? Mr. "Copy-Paste" , care nu are măcar tăria să recunoască faptul că a declarat că va demisiona dacă i se va anula lucrarea de doctorat, demisia sărind cu mult din schema realului.

      Cam asta am avut de spus. Mergeți la vot, dar aveți grijă la țepii trandafirului!
    

vineri, 14 noiembrie 2014

Da, și încă un blog care a apărut ca o ciupercă după ploaie. Cam asta e părerea multora, deocamdată. Până nu demult spuneam și eu " heh, blog, ce-mi trebuie", insă am realizat ceva și anume faptul că a-ți împărtăsi experiențele de zi cu zi cu alți oameni nu e o idee rea, ci din contră, chiar una constructivă. Așa că rămâi prin preajmă, fiindcă cred eu că o să ți se pară interesant și util.


Sponsored